Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Aktivitete

Në bashkësinë tonë organizojmë këto aktivitete të rregullta:

Falja e namazit të xhumasë

Namazi fillon gjatë sezonit veror në ora 14:30, kurse në sezonin dimëror në ora 12:50.

Mësim-Besimi për fëmijë dhe të rinj

Çdo të diele prej orës: 10:00 deri në ora 13:00 ( jo edhe gjatë pushimeve verore)

Mbrëmje familjare

Mbrëmje familjare Çdo të shtunë prej kohës së namazit të akshamit. Mund të marrin pjesë burrat, gratë dhe fëmijët.

Aktivitet sportiv - futboll

1-2 herë në muaj në një të diele të muajit prej orës 18:00 deri në ora 20:00.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top