Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Kurban Bajrami

Urimi i Kurban Bajramit

Selam alejkum Të dashur vëllezër besimtarë! Në këto ditë festive edhe pse në kushte të jashtëzakonshme, ju përcjellim urimet tona më të sinqerta për lumturi, sukses e mirësi në jetë dhe familjet tuaja. Me lutje e shpresë për ditë më të mira për kombin tonë dhe mbarë njerëzimin! Festat tona dhe në veçanti Kurban Bajrami janë …

Urimi i Kurban Bajramit Read More »

Kurban Bajrami 2019

Njoftimi i Kurban Bajramit Njoftohet xhemati i nderuar i Xhamisë Ikra Siegen, se ditën e dielë (me datë 11 Gusht 2019), pritet të jetë Dita e Parë e Kurban Bajramit.Namazi i Sabahut do të falet në orën 05:30, kurse Namazi i Bajramit do të falet rreth orës 07:00.Allahu i pranoftë adhurimet tona dhe mbarësi e …

Kurban Bajrami 2019 Read More »

Projekti i Kurban Bajramit 2019

Njoftim për bërjen e kurbanëve 2019 Afati i grumbullimit të mjeteve për Kurbanët është Dita e Hënë 12 Gusht 2019. Afati i grumbullimit të mjeteve për Kurbanët është Dita e Hënë 12 Gusht 2019.

Kurban Bajrami 2018

Njoftimi i Kurban Bajramit: Njoftohet xhemati i nderuar i Xhamisë Ikra Siegen, se ditën e martë (me datë 21 Gusht 2018), pritet të jetë Dita e Parë e Kurban Bajramit. Namazi i Sabahut do të falet në orën 05:45, kurse Namazi i Bajramit do të falet rreth orës 07:30. Allahu i pranoftë adhurimet tona dhe …

Kurban Bajrami 2018 Read More »

Dhuroja kurbanin Shoqatës “Buzëqeshe Një Jetim”

Xhmai IKRA në bashkëpunim me Shoqatën “Buzëqeshe Një Jetim” organizon mbledhjen e të hollave për Kurbana. Të hollat do ti dërgohen shoqatës e cila i therrë kurbanat dhe mishi u shpërndahet njerzëve nevojtar. Përsoni përgjegjës: Mensur Dema.

Kurban Bajrami 2017

Njoftimi i Kurban Bajramit: Njoftohet xhemati i nderuar i Xhamisë Ikra Siegen, se ditën e premte (me datë 1 shtator 2017), pritet të jetë Dita e e Parë e Kurban Bajramit. Namazi i Sabahut do të falet në orën 06:00, kurse Namazi i Bajramit do të falet në orën 07:30. Allahu i pranoftë adhurimet tona …

Kurban Bajrami 2017 Read More »

Njoftim për bërjen e kurbanëve

Njoftohet xhemati i nderuar dhe beshkëatdhetarët e besimit islam të Siegen-it me rrethinë se Xhamia Ikra në bashkëpunim me institucione të besueshme islame, organizon mbledhjen e mjeteve për prerjen e bagëtisë së Kurbanit të Bajramit 2017 dhe dërgimiin e shpërndarjen e këtyre kurbanëve për muslimanët e varfër. Çmimi i një kurbani është 100 Euro dhe dita …

Njoftim për bërjen e kurbanëve Read More »

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top