Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Tribuna

Tribunë fetare në Troisdorf

Selam Alejkum vellezer te nderuar, kemi nderin dhe kenaqesine te ju ftojme ne Tribunen me rastin e perkujtimit te lindjes se Muhammedit a.s. te organizuar nga Xhamin Ebu Hanife Troisdorf. Pjesmarrja juaj na nderon.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top