Ju informojmë se muaji agjërimit “Ramazani 2022/1443 “ fillon me datë 02.04.2022 (e shtunë ) dhe mbaron me datën 01.05.2022 ( e diel).
Dita e festës së Fitër Bajramit është më datë 02.05.2021 (E hënë).

Falja e namazit të Fitër Bajramit fillon në ora 06:40.