Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Fitër-Bajrami

Urimi i Fitër Bajramit

Selamun Alejkum Të nderuar Xhemat i Xhamisë IKRA Siegen. Kryesia e Xhamisë ju uron të gjithë besimtarët  përmbushjen e njërit prej obligimeve kryesore të fesë islame, muajin e shenjët të Ramazanit . Ju uroj festën e Fitër-Bajramit, duke e lutur Allahun e Madhërishëm të na ketë pranuar agjërimin, lutjet, ibadetet dhe punët e mira që …

Urimi i Fitër Bajramit Read More »

Urime Fiter-Bajramin

Urime Fitër-Bajramin https://ikra-siegen.de/wp-content/uploads/2022/05/Fiterbajrami2022.mp4

Fitër – Bajrami, Myftiu i Kosovës

Urimi i Myftiu të Kosovës, Naim ef. Tërnava, me rastin e festës së Fitër – Bajramit Të nderuar besimtarë, Vëllezër dhe motra! Sonte, në vaktin e iftarit, besimtarët myslimanë mbyllin agjërimin e muajit të bekuar Ramazan, gjatë të cilit me përkushtim, bindje e devotshmëri, kryen një ndër kushtet themelore të besimit islam – agjërimin e …

Fitër – Bajrami, Myftiu i Kosovës Read More »

Fitër Bajrami 2019

Namazi i Fitërbajramit Njoftohet xhemati i nderuar i Xhamisë Ikra-Siegen, se ditën e Marte (me datë 4 qershor 2019), pritet të jetë Dita e e Parë e Fitër Bajramit. Namazi i Sabahut do të falet në orën 04:30, kurse Namazi i Bajramit do të falet në orën 06:00. Rikujtojmë Xhematin se Vitrat (Zekati i Fitrit) …

Fitër Bajrami 2019 Read More »

Fitër-Bajrami

Selam alejkum vëllezër të nderuar. Ju urojmë nga zemra gëzuar Festën e Bekuar të Fitër Bajramit! Allahu i pranoftë adhurimet tona dhe mbarësi e mirësi na dhashtë në familjet tona! Allahu na ruajtë dhe dhëntë lumturi të përdybotshme familjarisht! Me respekt: Xhamia Ikra Siegen

Dita e parë e Fitër-Bajramit

Njoftohen të gjithë bashkëatdhetarët e besimit islam të Siegen-it me rrethinë, se ditën e premte (me datë 15 qershor 2018), pritet të jetë Dita e Parë e Fitër Bajramit. Namazi i Sabahut do të falet në orën 04:30, kurse Namazi i Bajramit do të falet në orën 06:00. Allahu i pranoftë adhurimet tona dhe mbarësi …

Dita e parë e Fitër-Bajramit Read More »

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top