Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

zhmerovci

Urimi i kryetarit të KMSH

Urimi i kryetarit të KMSH-së për fillimin e muajit të Ramazanit  Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! Të nderuar besimtarë myslimanë shqiptarë kudo që ndodheni, në Shqipëri, në trevat Shqiptare dhe në mbarë botën. Në emër të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, por edhe në emrin tim personal, kam kënaqësinë dhe nderin t’ju …

Urimi i kryetarit të KMSH Read More »

Mesazhi i Bashksise islame te Kosoves

Prishtinë, 26 maj 2017 Urimi i Myftiut të Kosovës, Mr. Naim Tërnava për besimtarët dhe qytetarët e Kosovës me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit Të nderuar besimtarë! Vëllezër e motra! Të nderuar qytetarë të Kosovës Nesër, myslimanët anekënd botës nisin agjërimin e muajit të bekuar të Ramazanit, prandaj më lejoni që në emër …

Mesazhi i Bashksise islame te Kosoves Read More »

Mirë se vini

Mirë se vini në faqen e internetit të Bashkësisë shqiptare IKRA-Siegen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top