Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

zhmerovci

Freundschaftsfest (Festa e Miqësisë) 2023

Freundschaftsfest Festa e Miqësisë Data: 17.06.2023 Jeni të mirëpritur prej orës 12:00 tek Tenda (Pavillon) i xhamisë Ikra-Siegen ku do te gjeni ushqime tradicionale dhe jo vetëm!  

Dita 7

Ajet Kuranor:“Thuaj: “O robërit e Mi, të cilët e keni ngarkuar me shumë gabime veten tuaj, mos e humbni shpresën ndaj mëshirës së All-llahut, pse vërtetë All-llahu i falë të gjitha mëkatet, Ai është që shumë falë dhe është mëshirues!” (Zumer:53)

Urimi i Fitër Bajramit

Selamun Alejkum Të nderuar Xhemat i Xhamisë IKRA Siegen. Kryesia e Xhamisë ju uron të gjithë besimtarët  përmbushjen e njërit prej obligimeve kryesore të fesë islame, muajin e shenjët të Ramazanit . Ju uroj festën e Fitër-Bajramit, duke e lutur Allahun e Madhërishëm të na ketë pranuar agjërimin, lutjet, ibadetet dhe punët e mira që …

Urimi i Fitër Bajramit Read More »

Urime Fiter-Bajramin

Urime Fitër-Bajramin https://ikra-siegen.de/wp-content/uploads/2022/05/Fiterbajrami2022.mp4

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top