Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Fillimi i muajit të madhnueshëm të ramazanit

Njoftohet xhemati i nderuar i Xhamisë Ikra si dhe të gjithë besimtarët e Siegen-it me rrethinë, se ditën e hënë (6 Maj 2019), pritet të jetë Dita e e Parë e muajit të madhnueshëm të Ramazanit dhe namazi i natës së parë të teravive (në Xhaminë Ikra) do të falet ditën e dielë (05.05.2019) menjëherë pas Jacisë (namazi i Jacisë falet në 22:22).
Ju urojmë nga zemra gëzuar muajin e bekuar të Ramazanit.
Allahu na bëftë prej atyre që do ta agjërojnë Ramazanin me besim dhe shpërblim, si dhe prej atyre që do falemi netëve të Ramazanit dhe do ta qëllojmë me adhurim Natën e Kadrit.

Me respekt Xhamia Ikra Siegen

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top