Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Gëzuar Fitër Bajramin

Esselamu alejkum

Të nderuar vëllezër besimtar,

Unioni i qendrave Islame Shqiptare në Gjermani i uron të gjithë shqiptarët në Gjermani, në mbarë trojet e tyre etnike, por dhe mbarë myslimanët anembanë botës:

“Gëzuar për shumë vjet festën e madhe të Fitër Bajramit!”

Myslimanët në mbarë botën, mbyllën agjërimin e muajit të bekuar të Ramazanit, mbyllën muajin e Kuranit, muajin e xhamijave, muajin e agjërimit, muajin e zekatit, muajin e mirësisë dhe ndihmës ndaj nevojtarëve. Ai ishte një muaj i mbushur me ushqim shpirtëror, muaj plot me vepra të mira, vlera sublime, komunikim ndërnjerëzor, respekt, frekuentim të xhamive, lexim të Kuranit etj…

Festa e Fitër Bajramit është një shans solidariteti me familjen islame, por edhe me familjen e madhe njerëzore. Prandaj dhe e lusim Zotin e lartësuar që t’ua ketë pranuar të gjithëve agjërimin e këtij muaji, lutjet, sadakanë dhe të gjithë veprat e mira që keni bërë!
Zoti i ktheftë këto ditë të bekuara sërish mes jush!

Gëzuar! Gëzuar! Gëzuar!

Me shumë selame dhe respekt:

Mensur ef. Halili

1 thought on “Urimi i Unionit të Bashkësive Islame Shqiptare – Gjermani”

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top