Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

FTESË NË "SOFRA SHQIPTARE"

Ju ftojm juve dhe familjet e juaja, miqët dhe dashamirët tuaj, fqinjët e juaj shqiptarë dhe të gjithë të tjerët që ju i njihëni në
“SOFRËN SHQIPTARE ” në „DITËN E KULTURËS“.

Ju mund ti shijoni specialitetet shqiptare dhe ballkanike:

Pleskavica, Fli, Pite, Perpeq, Pogaqe, Kollpite, Bakllavë, Torte, Ëmbëlsira, Tatli, Limonad,etj.


JENI TË FTUAR TË GJITHË JU ME FAMILJET E JUAJA:


Vendi dhe dita e mbajtjes së “SOFRËS SHIQPTARE”:
Dita: E diele, Data: 15.10.2023 preej orës: 11:00 – 19:00
Adresa:Am Stadtgarten, 73525 Schwäbisch Gmünd (afër GOLDENE HAUS)
Për Informata më të hollësishme tel.: 0176 48 37  31 88


Përzemërsishtë ju mirëpret:
Qendra Islame Shqiptare “LËVIZJA” e.V.
Buchstr. 21
73525 Schwäbisch Gmünd

Për Informata më të hollësishme tel.: 0176 48 37  31 88

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top