Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Njoftohet xhemati i nderuar dhe beshkëatdhetarët e besimit islam të Siegen-it me rrethinë se Xhamia Ikra në bashkëpunim me institucione të besueshme islame, organizon mbledhjen e mjeteve për prerjen e bagëtisë së Kurbanit të Bajramit 2017 dhe dërgimiin e shpërndarjen e këtyre kurbanëve për muslimanët e varfër.
Çmimi i një kurbani është 100 Euro dhe dita e fundit e pranimit të kurbanëve është deri të martën e ardhshme (29 Gusht) në darkë.
Mjetet mund ti jipen Hoxhës apo Kryesisë.

Me respekt: Xhamia Ikra

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top