Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Xhmai IKRA në bashkëpunim me Shoqatën “Buzëqeshe Një Jetim” organizon mbledhjen e të hollave për Kurbana.
Të hollat do ti dërgohen shoqatës e cila i therrë kurbanat dhe mishi u shpërndahet njerzëve nevojtar.
Përsoni përgjegjës: Mensur Dema.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top