Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Selamun Alejkum

Të nderuar Xhemat i Xhamisë IKRA Siegen.

Kryesia e Xhamisë ju uron të gjithë besimtarët  përmbushjen e njërit prej obligimeve kryesore të fesë islame, muajin e shenjët të Ramazanit .

Ju uroj festën e Fitër-Bajramit, duke e lutur Allahun e Madhërishëm të na ketë pranuar agjërimin, lutjet, ibadetet dhe punët e mira që i kemi bërë gjatë këtij muaji në shenjë respekti ndaj krijuesit Fuqiplotë .
Festa e Fitër Bajramit paraqet sakrificën për paqen, solidaritetit dhe lumturinë e njeriut.
Është ditë e besimit në Zotin, ditë e mirëkuptimit, e nderimit dhe e dashurisë ndaj njëri-tjetrit.

Ju urojë paqe, mirësi dhe begati në familjet e juaja.

Me respekt Kryesia e Xhamisë IKRA Siegen.

Selamun Alejkum

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top