Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Me datë 20 Shtator 2018 / 10 Muharrem 1440, pritet të jetë Dita e Ashurasë, agjërimi i së cilës i shlyen (fal) mëkatet e [vogla të] vitit të mëparshëm dhe në lidhje me këtë transmetohet se i Dërguari i Allahut (Paqja qoftë mbi të!) për agjërimin e Ditës së Ashurasë ka thënë: “Llogaris (pres / shpresoj) se agjërimi i Ashurasë i shlyen mëkatet e vitit të kaluar.” (Muslimi 1162, 1976.)

Një përshkrim i përmbledhur mbi mirësitë e Ditës së Ashurasë, shoqëruar me argumentet përkatëse e gjeni në linkun në vijim:

http://www.jetaever8.de/njohuri-kryesore-mbi-ashurane/

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top