Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Nesër ditën e hënë, me datë 20 gusht / 9 Dhul Hixhxhe, pritet të jetë Dita e Arafatit, agjërimi i të cilës i shlyen (fal) mëkatet e [vogla të] dy viteve dhe në lidhje me këtë transmetohet se i Dërguari i Allahut (Paqja qoftë mbi të!) kur është pyetur për agjërimin e Ditës së Arafatit ka thënë: “Shlyen vitin e shkuar dhe atë që mbetet (të ardhshmin).” (Muslimi 1162 etj.)

Një përshkrim i përmbledhur mbi mirësitë e Ditës së Arafatit, shoqëruar me argumentet përkatëse: http://www.jetaever8.de/miresi-te-dites-se-arafatit/

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top