Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Bashkatdhetar të nderuar,

është sezon e pushimeve verore dhe shumë nga ne zgjedhin si alternativ më të mirë (lirë) udhëtimin me automjet përmes rrugëve tokësore.

Për të evituar pritjet e mëdha në pikat kufitare të Kosovës, Qeveria e Kosovës përmes faqes së saj zyrtare informon mbi gjendjen e pritjeve në pikat kufitare.
Këto të dhëna aktualizohen rregullisht.

Ky është linku i qeverisë së Kosovës: Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar (QKMK)

Kalofshi pushime të mira.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top