Bashkësia Shqiptare IKRA-Siegen e.V.

Selamun Alejkum

Kryesia e xhamisë ju uron të gjithëve festën e Kurban Bajramit.
Paqja, Mëshira dhe Begatitë e Allahut qofshin mbi ju dhe familjet tuaja.

Kjo ditë feste qoftë mundësi për të fituar mëshirën, ndjesën dhe kënaqësinë e Allahut, për ju dhe për ata që i doni.
Pritshi edhe shumë bajrama të tjerë me mirëqenie e begati dhe në paqe.

Urime Kurban Bajrami 2021

Kryesia e Xhamisë

Xhamia IKRA Siegen.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll to Top